BRENGT MENSEN EN MOGELIJKHEDEN SAMEN!

EN MOGELIJKHEDEN

SAMEN!

BRENGT MENSEN

Project NL is een organisatie en adviesbureau, gespecialiseerd
in ZZP-bemiddeling.Wij brengen de juiste opdrachtgevers en
gemotiveerde ZZP’ers met elkaar in contact. In de dienstensector
van de Bouw, technisch, tuinbouw en de schoonmaak.

BRENGT MENSEN EN MOGELIJKHEDEN SAMEN!

Project NL is een organisatie en adviesbureau, gespecialiseerd in ZZP-bemiddeling.
Wij brengen de juiste opdrachtgevers en gemotiveerde ZZP’ers met elkaar in contact.
In de dienstensector van de Bouw, technisch, tuinbouw en de schoonmaak.

Voordelen van ZZP-bemiddeling via Project NL:

Projecten in binnen en buitenland

Ons bedrijf specialissert zich in bemiddeling van ZZP-ers zowel in Nederland als in het buitenland

Bemiddeling in de bouwsector

 • Betonbetimmering

 • Grondwerk

Bemiddeling in de technische sector

 • Kassenbouw

 • Kassen Slopen

 • Scherminstallaties

 • Lassen

 • en meer!

Bemiddeling in de technische sector

 • Kassenbouw

 • Kassen Slopen

 • Scherminstallaties

 • Lassen

 • en meer!

Bemiddeling in de agrarische sector

 • Groenten

 • Fruit

 • Bloemen

 • Planten

Bemiddeling in de bouwsector

 • Betonbetimmering

 • Grondwerk

Opdrachtgever

Bent u, als particulier of namens het bedrijf, op zoek naar een zelfstandige werknemer voor een bepaald project. Een vakman/-vrouw die u op ZZP-basis kan inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Project NL kan u in contact brengen met geschikte zelfstandige werknemer. Wij bemiddelen tussen u als opdrachtgever en ZZP’ers die aan uw vraag of opdracht kunnen voldoen.

Werkwijze

 Nadat u contact met ons hebt opgenomen komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Van kleine opdrachten tot grote en langdurige  projecten….. wij zoeken de juiste kandidaat voor u! Wij selecteren de ZZP’er die voldoet aan uw wensen betreft vakbekwaamheid, service gerichtheid, productiviteit etc. Bovendien zorgen wij ervoor dat de ZZP’er beschikt over de benodigde documenten, zoals een A1-verklaring, VCA , e.t.c.

Ons netwerk aan zelfstandig werknemers zijn ZZP’ers die voornamelijk actief zijn in de agrarische sector, technische Sector, de bouw of in de schoonmaakbranche. Wij bemiddelen met name voor betrouwbare Poolse ZZP’ers die woonachtig zijn in Nederland. Poolse mensen staan bekend als gemotiveerde en harde werkers die zorgen voor hoge productiviteit. Project NL vindt dat de taalbarriere geen belemmering mag zijn. Daarom hebben wij als voorwaarde dat onze ZZP’ers kunnen communiceren in het Engels en/of Nederlands.

CONTACTEER ONS

Project NL bemiddelt tussen u als opdrachtgever en de ZZP’er. Dit betekent dat de ZZP’er zijn zelfstandigheid als ondernemer behoud. u bepaalt samen over de aard en omvang van het project. De ZZP’er is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het werk dat hij of zij aflevert aan u als opdrachtgever. uiteraard willen wij dat de opdracht naar tevredenheid verloopt. Daarom vinden wij het fijn om goed en persoonlijk contact te onderhouden met u als opdrachtgever.

Voordelen van ZZP-bemiddeling via Project NL:

Heeft u als opdrachtgever interesse in onze ZZP-bemiddeling?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag!

ZZP-er

Let’s meet

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt graag hulp bij het uitbreiden van uw netwerk aan opdrachtgevers. Wilt u minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar juiste opdrachtgevers, zodat u zich kunt focussen op het uitvoeren van werk. Project NL kan u in contact brengen met de juiste opdrachtgevers. Wij bemiddelen tussen u, als ZZP’er, en opdrachtgevers.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, plannen wij een kennismakingsgesprek. Via dit gesprek willen wij graag een beeld vormen over wie u bent als ZZp’er. In welk vakgebied heeft u kennis en ervaring opgedaan en naar wat voor soort opdracht bent u op zoek? Binnen het netwerk van Project NL wordt gezocht naar de juiste opdrachtgever die passend werk voor u heeft. Dit betekent een uitbreiding van uw netwerk aan opdrachtgevers en meer werkzekerheid. Wij bemiddelen graag tussen u als ZZP’er en opdrachtgevers.

CONTACTEER ONS

Project-nl Handshake

Hoe werken we?

Omdat Project NL bemiddelt tussen u als ZZP’er en de opdrachtgever betekent dit dat u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk bent voor het werk dat u aflevert aan de opdrachtgever. Uiteraard zien wij graag tevreden opdrachtgevers en ZZP’ers. Zijn beide partijen tevreden over het eindresultaat van de opdracht, dan zullen wij u als ZZP’er graag benaderen voor een volgende opdracht! Daarom vinden wij het fijn om goed en persoonlijk contact te onderhouden zowel met u, als ZZP’er, als met uw opdrachtgever.

ONZE PROJECTEN

Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met onze samenwerking.

Fotogalerij

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag!

Contact informatie